sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Polttopuusavotta

Kesken polttopuusavotan
bongasin maailman hienoimmat
Toast Skagen - lautaset.
 
Ne piti vaan irrottaa toisistaan...
 

 
 
Pistin puukiekot autotalliin kuivumaan,
mutta yksi pääsi koeajolle...
 
 
Millan versio Toast Skagenista
 
Maalahden limppua viipaleina
 
180 g isoja katkarapuja
100 g jokiravun pyrstöjä
1 pikkuinen punasipuli
tilliä
2 kovaksi keitettyä kananmunaa
1 dl smetanaa tai ranskankermaa
vajaa dl majoneesia
1 rkl sitruunan mehua
suolaa
mustapippuria
 
koristeeksi muikunmätiä ja tilliä
 
Sipuli pienen pieneksi hakkelukseksi. Tilli samoin.
Sekaan smetanaa ja majoneesia sekä sitruunan mehu. Mausta ja maista.
Pilko kananmunat ja lisää ne rapujen kanssa joukkoon. Ja maista.
(yritä tehdä kaikkesi, ettet lapioi koko satsia kulhosta suuhun. Tarkoitus olisi saada aikaan hienostuneita alkupaloja, mutta tiukkaa se tekee, koska tämän voisi syödä ihan näinkin...)
Leivän päälle täytettä, lusikallinen muikunmätiä ja tilliä.
 
Ääntä kohti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti