perjantai 5. huhtikuuta 2013

Perjantaipullo

Ostin heti aamusta itselleni perjantaipullon.
 
 
Hommanäsin tuotteet ovat ihan mielettömän hyviä.
Mansikka-raparperimehu on aivan kuin itse tehtyä...
 
 
 
Maistui se aamutee myös tästä, koska Mörkö ja Runebergin torttu olivat tiskissä. Taas.
 
Huomasittekos, kun ihanaiset kiveni alkavat paljastumaan lumen alta. Tunnustaudun kivihulluksi. Sen verran tolkuttomaksi, että Mies tilasi viime kesänä kaksi (!) rekka-auton (!) lavallista (!) kiviä minulle pihaan, jotka omin pikku kätösin (!) kannoin (lue: Mies avitti kaivinkoneella ja kottikärryillä) sokkeleiden vierustalle, terassin reunoille ja hiekkapolun varsille. Mutta niin ne vaan kivivuoret uppoavat tähän pihaan, että tulevana kesänä taidan toivoa äitienpäivälahjaksi kaksi kuormallista lisää kiviä. Jep. Hullu.

2 kommenttia:

  1. Vastavierailulla ekaa kertaa blogissasi, kivaa luettavaa. Ja mitä tulee kiviin, hullu ilottautuu täälläki. Vanhaan pihaan niitä pyysin kurma-autollisen ja ans kattoo sit, mitä ens kesä tuo uudelle pihalle tullessaan.. :-)

    VastaaPoista
  2. Voi, ihanaa kun piipahdit! :) Sinulla itselläsi on niin valloittava ja inspiroiva blogi, että on kunnia saada vastavierailu sinulta.

    *huoh* kohtalotoveri löytynyt. Kivet on vaan niin hullaannuttavia. Mä muuten jo oikeasti pyysin sitä äitienpäivälahjaa: ainakin yhden nuppikuormallisen...

    Sinulla oli niin hyviä ideoita pihaanne, että innolla odotan, mitä kaikkea saatte aikaan. Ihan mielettömällä draivila saatte hommia tehtyä ja hiki tulee jo pelkästä blogin lukemisesta ;)

    VastaaPoista