lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kirjasieppo

Illalla laskiessani kirjan käsistäni yöpöydälle alkoi naurattamaan.
Mitä tämä pino kertookaan minusta?
 
 
Pino on aito.
Olisi tehnyt mieli ottaa pois Ollikaisen kirja ennen kuvan räpsäisyä,
mutta sitten pino ei olisi ollut aito.
Kaikki tai ei mitään.
 
 
Rakastan kirjoja. Rakastan lukemista.
 
 
Luen paljon, mutta lukisin mielelläni vieläkin enemmän. Muutama vuosi sitten elämäntilanne salli sen, että luin useita kirjoja viikossa. Silloinkin minulla oli oma tapani: luen useaa kirjaa samanaikaisesti.  Nykyisin ehdin lukemaan vain yhden kirjan viikossa, hyvänä kaksi. Mutta edelleen minulla on monta kirjaa aloitettuna samanaikaisesti. Vähän samaan tapaan kuin katsoisi tv:tä, mennään fiiliksen mukaan.
 
 
Härkönen ja Kela odottavat ainoastaan pääsyä kirjahyllyyn. Kaikki muut ovat kesken.
 
Kirjat vievät usein mukanaan. Pottereiden kanssa on käynyt köpelöstikin. Kävin ostamassa uuden Potterin heti ilmestymispäivänä ja lupasin itselleni, että luen vain muutaman luvun. Mutta kuinkas´sitten kävikään? En huomannut ajan kulkua ja luin kirjaa läpi yön ja aamulla lähdin samoilla silmillä töihin.  
 
Mikä kirja sinulla on yöpöydälläsi?
 

2 kommenttia:

 1. Tähän on kommentoitava, että kasa opiskelukirjoja! Pakon edessä. Luettavaa olisi, mutta kummasti meinaa uni tulla heti kun avaa vaikka anatomian kirjan :-)
  Luin vuosia sitten paljon, nyt sinakaan kymmeneen vuoteen lukenu kun muutaman kirjan:-( täytyykin mennä kirjastoon loppuviikosta!

  VastaaPoista
 2. Voi rähmä :/
  Mutta hei. Mulla on pari hyvää vinkkiä, liippaa ehkäpä alaasi:
  Christer Lybäck, Veitsen terällä.
  Ilkka Raitasuo, Kellokosken prinsessa.
  Reko Lundan, Viikkoja kuukausia.

  Mä olen huomannut, etä kaikki lukeminen kannattaa. Väännän lopputyötäni työn ohessa ja mitä tiukemmin opinnot vievät aikaa, sen enemmän huomaan lukevani. Se opintojen ulkopuolinen lukeminen nollaa pään sen jälkeen, kun on yrittänyt tuottaa tekstiä tutkimuksen etiikasta ja arvioida työnsä reliabiliteettiä ja validiteettiä.

  Tsemppiä opintoihin ja kauniita unia luista & ytimistä ;)

  VastaaPoista